Coor vinder gigantisk IFM-kontrakt med Bygningsstyrelsen

Coor har vundet syvårig IFM-aftale med Bygningsstyrelsen til en værdi af lige over to milliarder kroner i hele kontraktperioden. Kontrakten sætter helt nye standarder for ”best-in-class” bæredygtige IFM-løsninger i den offentlige sektor. Kontrakten går i drift fra 1. maj 2022 på cirka 100 lokationer.

Coor vinder gigantisk IFM-kontrakt med Bygningsstyrelsen | Optimering.nu
»Sammen vil vi skabe helt nye standarder og ”best-in-class”-løsninger for bæredygtighed og innovation i offentlige IFM-kontrakter,« siger Jørgen Utzon, administrerende direktør, Coor Danmark.

Fra 1. Maj 2022 bliver Coor IFM-serviceleverandør til 18 ministerier og tilhørende styrelser og institutioner. IFM-kontrakten betyder konkret, at Coor skal levere både rengøring, kantineløsninger, mødeforplejning, outdoor vedligehold og vedligehold af tekniske installationer med mere.

I selve udbuddet har Bygningsstyrelsen lagt vægt på parametre som høj kvalitet i løsningerne og bæredygtighed. Og netop stærke serviceløsninger samt bæredygtighed og innovation er Coor’s unikke DNA som leverandør, fortæller Jørgen Utzon, administrerende direktør, Coor:

»Bygningsstyrelsen har med denne kontrakt haft nye visioner for fremtidens IFM, og vi er beærede over at skulle føre det ud i virkeligheden. Som serviceleverandør er vi markedets bedste, når det gælder bæredygtig drift og fokus på kvalitet. Sammen vil vi skabe helt nye standarder og ”best-in-class”-løsninger for bæredygtighed og innovation i offentlige IFM-kontrakter. Med kontrakten slår vi vores position som markedsledende IFM-leverandør i Norden fast.«

 

Stand still-periode

Formelt set skal Coor afvente en stand still-periode på cirka to uger, hvor de andre tilbudsgivere har mulighed for at gennemgå afgørelsen og eventuelt klage.

 

Om kontrakten

  • IFM-kontrakten har en værdi på 300 millioner om året og lige over to milliarder kroner i hele kontraktperioden.
  • Kontrakten løber i syv år med opstart 1. maj 2022.
  • Den dækker 18 ministerier, departementer, institutioner og teatre i København fordelt på cirka 100 lokationer.
  • Der skal rengøres cirka 373.000 kvadratmeter bygninger – svarende til at cirka 1,5 millioner kvadratmeter bliver rengjort hver uge.
  • Der skal serveres cirka 5.500 frokoster om dagen og cirka 34.000 mødeforplejninger om året.
  • Der er cirka 8.600 servicebrugere om dagen, 30 receptioner og cirka 439.562 telefonopkald om året.
  • Der skal serviceres og vedligeholdes cirka 120.000 kvadratmeter udearealer, vedligeholdes 3.800 tekniske installationer og håndteres cirka 1.620.000 kilo affald om året.

 

Om Coor Danmark

Coor er en ledende nordisk facility management-leverandør – både inden for integrerede og komplekse serviceløsninger (IFM) og single services. Coor tilbyder serviceydelser som interne services (soft FM), ejendomsservice (hard FM) og strategisk rådgivning i form af innovation og udvikling af services. Coor vil skabe Nordens bedste arbejdspladser med den højeste trivsel og sundhed og bestræber sig på at sammensætte de bedste teams og serviceløsninger, så kunderne kan fokusere på det, de gør bedst.

Blandt Coors kunder findes et stort antal større og mindre offentlige og private virksomheder i Norden, blandt andet AB Volvo, Aibel, dansk Politi, DR, E.ON, Ericsson, NNIT, Novozymes, Saab, Sandvik, SAS, Equinor, Skanska, Telia, Trafikverket, VELUX og Volvo Cars. Coor tager ansvar for virksomhedens aktiviteter i forhold til kunder, medarbejdere, ejere samt virksomhedens påvirkning på samfundet og miljøet i et bredere perspektiv

I Danmark servicerer Coor dagligt over 30.000 servicebrugere rundt i hele Danmark. I Coor koncernen er der over 9.100 medarbejdere ansat, hvoraf 3.700 er ansat i Danmark. Årsomsætningen ligger på cirka 7,2 milliarder kroner (per 31.03.20). Coor er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.

Annonce

Optimering

Annonce

DDV: Optimering af drift gennem vedligehold

Annonce