Nyt opslagsværk om el-installationer

Den første nye titel i 20 år i den populære serie skal lette det daglige arbejde med el-installationer i fremtiden.

Ny bog om el-installationer

El-installation Ståbi® er et nyt opslagsværk og en håndbog for den praktiske tekniker, som beskæftiger sig med bygningers el-installationer i alle typer af bygninger. Her finder læseren de generelle oplysninger, der skal bruges ved projektering og dimensionering af el-installationer.

Formålet er, at Elinstallation Ståbi® bliver den lette og hurtige hjælp til det daglige arbejde med de mange facetter inden for el-installationer i fremtiden.

Forfatterholdet bag bogen består af eksperter fra industrien, konsulenter og rådgivere fra installationsbranchen samt undervisere fra el-installatør- og maskinmesteruddannelser. Der er også repræsentanter fra flere standardiseringsudvalg, som er med til at sikre, at bogens fagstof er helt opdateret i forhold til lovgivning og gældende regler og retningslinjer.

 

Kapitler spænder fagligt bredt

I El-installation Ståbi® spænder kapitlerne bredt: Elektroteknik, symmetriske kompositioner, matematik, fysik, harmoniske strømme, måleinstrumenter, teknisk dokumentation, elforsyning, tavler og fordelingsanlæg, energiproducerende anlæg, UPS, eksplosive atmosfærer (ATEX) og elektriske installationer, drift af og arbejde på elektriske installationer og anlæg, elektriske brugsgenstande og harmonisk støj, sikkerhedsloven og installationsbekendtgørelsen, beskyttelse mod elektrisk stød, beskyttelsesudstyr, dimensionering og valg af kabler, overstrømsbeskyttelse af kabler, overspændingsbeskyttelse, verifikation af elektriske installationer, bygningsautomatik, komponenter, netværk, funktionsafprøvning og commissioning.

Maskinmester Poul Høgh, der er lektor ved Aarhus Maskinmesterskole og står bag flere bogudgivelser, har været fagredaktør på bogen. Til bogens indhold har han fået selskab og bidrag af følgende forfattere: Anders Dalum, Brian Riis Thøgersen, Danny Nuka Lynge, Erik Andersen, Finn Lauritsen, Henning O. Lippert, Henrik Busk Grønning, Jonathan Regin Canvin, Jørn Jørgensen, Per Jørgensen, Peter Øls, Poul Høgh, René Nielsen, Torben Bonde og Torsten Ørhøj.

 

Seriens første bog i 20 år

Ståbi®-serien har været kendt af tekniske fagfolk i mange årtier. El-installation Ståbi® er den længeventede og første nye titel i serien i 20 år. Seriens bøger bliver løbende opdateret og vedligeholdt med nye udgaver, så de altid er aktuelle og passer til gældende lovgivning, regler og praksis

Annonce

Optimering

Annonce

Optimering

Annonce

Optimering