Nu kommer der lyd på DDV

Efter lidt tilløb er Den Danske Vedligeholdsforening nu klar til at gå i luften med sin helt egen podcast. Under navnet Vedligeholdsklubben vil ledende skikkelser fra industri, produktion, energi og mange andre sektorer bidrage med deres viden på en række forskellige områder.

Optimering

Der er en ny kilde til viden og inspiration på vej på den danske scene for drift, vedligehold og optimering. Den Danske Vedligeholdsforening DDV er således klar til at gå i luften med podcasten Vedligeholdsklubben, der fremadrettet skal tale med og om branchen om, hvad der rører sig.

Ambitionen er at tale både bredt og dybt om alle de emner, foreningen og ikke mindst medlemmerne beskæftiger sig med i det daglige. Ledende skikkelser fra industri, produktion, energi og mange andre sektorer vil bidrage med viden og ekspertise, der kan gøre en forskel ude i virksomhederne.

Udsendelserne vil falde inden for tre kategorier:

  • Ledelse – Optimalt vedligehold kræver beslutninger på ledelsesplan. Hør om, hvad der er afgørende for, at det kan lykkes.
  • Bæredygtighed – At passe på sine anlæg og optimere sin drift er også at passe på miljøet og klodens ressourcer. Få indblik i de mange overvejelser omkring vedligehold og Verdensmålene.
  • Drift, vedligehold og optimering – Indspark fra eksperter og fagfolk om trends, tendenser og den teknologiske udvikling på området, ofte med udgangspunkt i konkrete cases.

De to første udsendelser er allerede tilgængelige på ddv.org og her på optimering.nu. Gæster i begge udsendelser er formand for DDV, Jesper Pedersen, og bestyrelsesmedlem Peter Vangsø Jeberg, og de taler om henholdsvis vedligehold og Verdensmål ud fra DDV’s egen strategi på området, og om ledelse og vedligehold.

»Ligesom så mange andre så tror vi meget på podcastformatet som en god måde at nå ud til endnu flere, og vi har virkelig glædet os til at kunne søsætte det her initiativ. Vi håber, at vi kan komme vidt omkring i udsendelserne, både hvad angår emner og geografi, så der bliver noget for alle,« siger direktør for DDV, Eva Mosegaard.

Find Vedligeholdsklubben ddv.org, på optimering.nu og der, hvor du normalt hører podcasts.

Annonce

Annonce

Optimering

Annonce

Optimering